Select Page

Završena prva večer Streetballa

Završena prva večer Streetballa

Dobra zabava, druženje i veliki broj djece obilježilo je prvu večer Streetball turnira. Natjecala su se djeca koja su 2003. godište i mlađa. Sudjelovalo je 40 ekipa koje su osim iz Posušja došle iz Grude, Širokog Brijega i Imotskog. Utakmice su se igrale na dva terena, započele su u 18 sati i završile malo prije ponoći.

U kategoriji cura prvo mjesto su osvojile ekipa Imoćanke u sastavu Danica Bilopavlović, Nedjeljka Karin i Lea Maršić koje su u finalnoj utakmici svladale ekipu Bilo kako. Treće mjesto u kategoriji cura osvojila je ekipa Žuja je zakon.

Kada su u pitanju dječaci, finalna utakmica se odigrala između ekipa Pokemoni i Klempave vjeverice. Klempave vjeverice u sastavu Dominik Đurišić, Petar Bakula, Ivan Kovač i Luka Vranjković pobjedili su rezultatom 7:4. Treće mjesto u ovoj kategoriji osvojila je ekipa Da koja je svladala ekipu Drveća rezultatom 10:7.

Streetball se turnir nastavlja u petak, 14. srpnja kada se igra ženski seniorski turnir i muški juniorski turnir (2000. godište i mlađi). Početak je predviđen u 18 sati na Trgu hrvatskih branitelja.

posusje.net

OGLASI

Loading