Select Page

Ćorić: Nismo bili pravi; Marinović: Najbitnije je da smo pobijedili

Ćorić: Nismo bili pravi; Marinović: Najbitnije je da smo pobijedili

U 28. kolu WWin lige Borac je ostvario minimalan trijumf protiv Posušja rezultatom 1:0, ali i veoma vrijedan trijumf u borbi za naslov.

Junak Borca bio je Jurilj koji je u 29. minuti postigao pogodak glavom nakon prekida kojeg je izveo Blagaić kome je pripisana asistencija.

Nakon susreta u Banjaluci izjave su dali treneri obje momčadi Vinko Marinović i Denis Ćorić.

Prvi je riječ imao strateg gostujuće ekipe iz Posušja, Denis Ćorić.

“Čestitke Borcu, čestitke mojim momcima. Došli smo ovdje s nekom defanzivnom taktikom. Ta nepažnja nakon prekida i primimo gol”, rekao je Ćorić i nastavio:

“Nismo bili pravi, nismo bili energetski dobro, igrali bez nekoliko standardnih igrača. Na klupi smo stavili igrača samo da popunimo broj kako ne bi bilo kazna.”

Dotakao se i naredne utamice protiv Zrinjskog.

“Sada ide Zrinjski, vjerujem kako će nam se nakon Zrinjskog vratiti neki igrači, a sada ćemo se spremiti što bolje za Zrinjski.”

Nakon toga komentar je dao trener Borca, Vinko Marinović.

“Čestitam igračima na pobjedi, znali smo da je Posušje dobra ekipa, pokazali su to i danas. Došli smo do gola iz prekida. Igra Posušja je bila orijentirana prema defanzivi igrali su dobro”, rekao je Marinović i nastavio:

“Mi neke situacije nismo realizirali, ali ima dosta umora, dosta utakmica iza nas. Već u nedjelju nova utakmica jak ritam. Na kraju najbitnije da smo pobijedili.”

Sportsportba

OGLASI

Loading