Select Page

ČORIĆ: ZASLUŽENA Pobjeda Tuzle, okrećemo se Leotaru

ČORIĆ: ZASLUŽENA Pobjeda Tuzle, okrećemo se Leotaru
Posušje je u subotu navečer na Tušnju teško poraženo od Tuzla Cityja rezultatom 4:1 u sklopu petog kola Premijer lige BiH.

Ovo je bio četvrti poraz za klub s Mokrog Doca u pet utakmica, a trener Denis Ćorić nakon utakmice istaknuo je da je momčad iz Simin Hana zasluženo slavila i da je rezultat mogao biti i uvjerljiviji.

Čestitam Tuzla Cityju na apsolutno zasluženoj pobjedi. Što se tiče same utakmice – loše otvaranje i 2:0 u 20 minuta. Pored ta dva gola, ovo što smo vidjeli trebali su zabiti još dva, rekao je razočarani Ćorić te dodao:

Poslije tih 20 minuta malo smo uspostavili igru. Ali, to prvo poluvrijeme apsolutno je pripalo momčadi Tuzla City. Završilo je samo 2:0. Drugo poluvrijeme nije bilo loše, ali evidentna je razlika u kvaliteti na nekim mjestima. Kada se pogleda svih 90 minuta, bez ikakve mrlje čista i zaslužena pobjeda Tuzla Cityja, zaključio je Ćorić

Otkrio je i kako se iskusni branič Josip Barišić ozlijedio, što je veliki hendikep za Posušje, prenosi SCSport.

Mi se okrećemo idućoj utakmici. Najveći naš problem je što nam se ozlijedio jedan od glavnih igrača Bare (Barišić op.a). Idemo se prije svega odmoriti i pripremiti za utakmicu protiv Leotara, kazao je Ćorić

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading