Select Page

Ćorlukin oproštaj od Vatrenih: Zbogom najdražem dresu

Ćorlukin oproštaj od Vatrenih: Zbogom najdražem dresu

Vedran Ćorluka (Igor Kralj/PIXSELL)
Ćorlukin oproštaj od Vatrenih: Zbogom najdražem dresu

Autor: I.L.K./HRT
10. 08. 2018. prije 5 sati
Hrvatski dokapetan, srebrni Vatreni i jedan od članova Kluba 100, Vedran Ćorluka, oprostio se od hrvatske nogometne reprezentacije.

U emotivnom pismu ističe kako je za reprezentaciju prvi put zaigrao 2002. kao 16-godišnjak te kako je nakon 145 utakmica kasnije, od čega 103 u dresu A reprezentacije, došlo pravo vrijeme da tom dresu kaže zbogom i hvala.

Hvala jer sam u tom dresu upoznao mnogo divnih ljudi s kojima sam dijelio hrvatsku svlačionicu svih ovih godina, od kojih će brojni ostati prijatelji za cijeli život. To su moji suigrači, s kojima sam pjevao i plakao, radovao se i tugovao, prošao najljepše i najteže trenutke naših karijera, napisao je Ćorluka koji se oprašta od Vatrenih sa srebrnom medaljom oko vrata i naslovom doprvaka svijeta.

Bio bih presretan sa svojom reprezentativnom karijerom i bez Rusije – bilo je dovoljno velikih pobjeda i trenutaka za pamćenje. No, Rusija je donijela osjećaje koje onaj 16-godišnji klinac nije mogao ni zamisliti, dodaje Ćorluka.

Zahvalio je navijačima na podršci, još uvijek pod dojmom veličanstvenog dočeka u Zagrebu i Hrvatskoj. Sve to omogućio mi je najljepši i najdraži dres na svijetu, dres hrvatske nogometne reprezentacije. Imao sam priliku dijeliti najjače emocije sa suigračima, kao i s našim sjajnim navijačima – hvala vam na podršci! Zauzvrat, za taj dres dao sam sve od sebe. Tako sam naučio od svojih prethodnika. Ništa manje ne očekujem od onih koji će ga nositi u budućnosti, a u meni će imati najvećeg navijača. Iznad svih – Hrvatska!, zaključuje Ćorluka.

OGLASI

Loading