Select Page

POSUŠJE LIVE: Odličnom svirkom obilježena deseta obljetnica

POSUŠJE LIVE: Odličnom svirkom obilježena deseta obljetnica

U sklopu Posuškog lita 2018. na Trgu hrvatskih branitelja u Posušju održan je tradicionalni koncert pod nazivom Posušje LIVE. Posjetitelji su imali priliku čuti nekoliko posuških izvođača koji su prisutne oduševili odličnom živom svirkom. To su redom: ROCK – AKADEMIJA, ETERNO, SJENA, ŽULJ UNITED BAND, MANUELA MAŠA ŽULJ, POSUŠJE LIVE BAND I PRESS PLAY.

Zahvaljujući mladima, njihovom entuzijazmu, te razumijevanju i potpori vodstva lokalne zajednice ovim koncertom obilježena je 10-ta godišnjica prvog Posušje LIVE-a.

Organizatori su se prisjetili početaka, nastajanja ideje i želje kako da posuški rock vrate na scenu s nekim novim licima. U „Dnevnom boravku“ okupili su posuške talente omogućujući im da razvijaju svoje glazbene, voditeljske i organizacijske vještine.

Tijekom godina, na „Posušje LIVE“ koncertima nastupilo je preko 80 različitih izvođača, iz Posušja i okolnih gradova. A svake godine preko 30 mladih volontera i građana Posušja izdvojilo je svoje vrijeme i energiju kako bi omogućili da se „Posušje LIVE“ održi.

Također, organizatori su uputili veliku zahvalu sjajnoj ekipi iz Posušja na vrhunskoj organizaciji kao i oživljenoj ideji ovog legendarnog koncerta na kojem su oduvijek i publika i izvođači bili dio iste glazbene posuške priče.

Pod pokroviteljstvom Općine Posušje, manifestacijom Posuško lito, te tvrtkom PRO STAGE, posuški glazbenici nastavljaju tradiciju živih svirki u Posušju, koja traje već više od 40 godina.

Program su vodile Gabrijela Bešlić i Iva Jukić.

OGLASI

Loading