Select Page

Crni ponedjeljak: U samo nekoliko sati na cestama BiH ugašeno pet mladih života

Crni ponedjeljak: U samo nekoliko sati na cestama BiH ugašeno pet mladih života

Pet uglavnom mladih osoba je poginulo, a nekoliko je ozlijeđeno u stravičnim udesima koji su se dogodili u ponedjeljak u razmaku od nekoliko sati.

Crna serija započela je oko 14 sati, kada je u sudaru s automobilom u mjestu Zaton Doli, na Jadranskoj magistrali, poginuo slovački državljanin čiji identitet nije priopćen iz policije.

Druga prometna nesreća u kojoj je život izgubio motociklist Danijel Majkić (24) dogodila se također u ponedjeljak večer u prijedorskoj Ulici Meše Selimovića. Do nesreće je došlo kada se Majkić, vozeći motocikl honda, sudario s mercedesom kojim je upravljao Darko Đukanović. Uzrok ovog sudara još nije utvrđen, pišu Nezavisne novine.

Oko 22.30 u mjestu Vranići, kod Goražda, poginuo je Armin Adžem (29), bivši rukometaš iz ovog grada, koji je vozeći motor yamaha udario u nissan koji je vozio Mirzet Hranjčić.

Draško Lazar, kantonalni tužitelj, izjavio je da se još utvrđuju uzroci ove nesreće, ali da se zasad zna da je motociklist pretjecao drugo vozilo i sudario se s nisanom.

U isto vrijeme na putu u mjestu Nemila, kod Zenice, poginuo je Rasim Mušinović (20) iz Viteza.

Nastradali je bio za volanom golfa 2 i direktno se sudario s kamionom mercedes, vlasništvo Mesne industrije “Mladi” iz Tešnja, kojeg je vozio Mustafa S. iz ovog grada, a koji je teško ozlijeđen.

Crna serija završena je obiteljskom tragedijom na magistralnom putu Derventa – Doboj u mjestu Tunjestala, gdje je oko 23 sata poginuo Brandon Laib (17) iz Njemačke.

On je bio suvozač u vozilu crysler koji je vozio njegov otac Michael, a koji se sudario sa kamionom man kojim je upravljao Sreten Todić iz Bijeljine.

Pored sina koji je poginuo i oca koji je teže ozlijeđen, u automobilu se nalazilo i trogodišnje dijete, koje je također ozlijeđeno, i supruga koja je prošla sa lakšim ozljedama.

Prema neslužbenim informacijama, do ove nesreće je došlo kada je Todić iz zasad nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad kamionom te se zanio na putu, i to u trenutku kad je iz suprotnog pravca naišao crysler, te je došlo do teškog sudara. U CJB Doboj su kazali da je obavljen očevid i da će uzrok nesreće i više detalja biti poznati nakon istrage.

OGLASI

Loading