Select Page

CROATIA POOMSE OPEN 2017 – David Dumančić BRONČANI!

CROATIA POOMSE OPEN 2017 – David Dumančić BRONČANI!

U nedjelju 12.03.2017. u Zaprešiću održalo se Otvoreno međunarodno taekwondo prvenstvo Hrvatske u formama pod nazivom “CROATIA POOMSE OPEN 2017”.

Ovo je ujedno bilo i državno prvenstvo u formama i kvalifikacijski turnir za ulazak u reprezentaciju za članove HTS. Na natjecanju je nastupilo više od 300 formaša iz Srbije, Slovenije, Slovačke, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i drugih zemalja a taekwondo klub “Poskok” iz Posušja predstavljalo je troje natjecatelja u uzrastu kadeta.

IMG-20170312-WA0021

U kategoriji KA-3 nastupio je David Dumančić koji je osvojio brončanu medalju sa istim brojem bodova kao i drugoplasirani. U kategoriji KA-4 nastupio je Matej Bešlić koji je u jako kvalitetnoj kategoriji između 22 natjecatelja izborio se za izvanredno 5. mjesto. Sara Grubišić u kategoriji KB-4 je završila na 12. mjestu a u natjecanju mješovitih parova Matej i Sara su zauzeli 7. mjesto.

Screenshot_2017-03-12-17-12-35-1

Posuški formaši su bili na visini zadatka kako je izvjestila trenerica Lucija Bašić koja ih je vodila na ovom natjecanju.

“Iako više se bavimo sportskom borbom naš klub ima jako talentiranih formaša i u budućnosti je plan više ulagati u ovu disciplinu. Ovi rezultati su jako dobri obzirom na rang i kvalitetu natjecanja gdje se natječu klubovi i timovi koji su posvećeni samo natjecanju u formama te nastupaju na europskim i svjetskim prvenstvima. Čestitam trenerici Luciji i našim natjecateljima na ostvarenim rezultatima i zahvaljujem se Ankici Bešlić na tehničkoj i moralnoj podršci a Euromaterijalima d.o.o. na sponzorstvu.”-Petar Boban, predsjednik kluba

Posušje.net

OGLASI

Loading