Select Page

Glavina iz slobodnjaka u produžecima Posušju donio pobjedu u Grudama

Glavina iz slobodnjaka u produžecima Posušju donio pobjedu u Grudama

Nogometaši HŠK Posušja u 16. Druge Lige FbIH – Jug pobjedili su ma gostujućem terenu NK Grdue 2:1.

Vrlo jak vjetar i loš teren otežavali su igru, ali usprkos tome vidjeli smo nekoliko dobrih prilika na obje strane.

Odmah na početku utakmice iz slobodnog udarca dobro puca Glavina, ali vratar domaćina uspješno brani. Utakmicu je obilježio veliki broj kartona (15 žutih i 2 crvena). Grude su već u prvom poluvremenu ostale s igračem manje, ali ih to nije obeshrabrilo te su unatoč tome došli u vodstvo. Do odmora Stipić je imao još jednu lijepu priliku za izjednačenje ali je nije iskoristio.

Drugo poluvrijeme potpuno drugo Posušje istrčalo je na grudski stadion. Do 64. minute ne bilježimo nikakvu šansu, a onda nebeski let Franje Ćuže za izjednačenje i erupciju oduševljenja gostujućih pristaša. Gol je smirio strasti na utakmici, ali problemi za Posušje dolaze u 70. minuti susreta, kada drugi žuti na utakmici dobiva napadač Dario Stipić. Crveni karton podigao je Grude i veliku šansu propustio je Mikulić, a svoje vratarske vještine pokazao je danas odlični Baćak. U 81. minuti stativa je Dominika Begića zaustavila da donese pobjedu svom Posušju.

Kada su svi misli da je Posušje prosulo bodove u susjednim Grudama, ulazuje se Jure Glavina te u 90+2 minuti iz slobodnog udarca pogađa za oduševljenje na stadionu i veliku pobjedu Posušja.

Sljedeće kolo na Mokri Dolac stiže Nk Cim iz Mostara.

Posušje.net/HŠK Posušje

OGLASI

Loading