Select Page

Crveni križ donirao inhalatore i oksimetre domovima zdravlja u ŽZH

Crveni križ donirao inhalatore i oksimetre domovima zdravlja u ŽZH

Gradske i općinske organizacije Crvenog križa županije Zapadnohercegovačke posjetio je glavni tajnik Crvenog križa Federacije BiH Namik Hodžić i stručna suradnica Nevenka Milanović u pratnji tajnika Crvenog križa županije Zapadnohercegovačke

Tokom posjete predane su donacije domovima zdravlja u Širokom Brijegu, Posušju, Grudama i Ljubuškom i to po 1 inhalator, po 1 bolnički oksimetar i po 2 mala oksimetra.

U Domu zdravlja Posušje donaciju je preuzela glavna sestra Dinka Soldo i zahvalivši na istoj poželjela da se i u budućnosti nastavi sa ovakvom praksom.

Uslijedio je potom kraći sastanak u Crvenom križu općine Posušje gdje je domaćin predsjednik Branko Leko zahvalio svim višim strukturama Crvenog križa na brzoj i učinkovitoj pomoć pruženoj tijekom stanja prirodne nesreće koja je ljetos bila proglašena u općini Posušje zbog velikog šumskog požara u Parku prirode Blidinje.

Istaknuo je i ostale prioritete i planove (uključivši i pripreme i plan za izradu fotomonografije), upoznavši goste sa djelom građe kojom raspolaže (fotografije, novinski članci, dokumente, brojne odluke, službene prepiske i drugo).

Na kraju posjete glavni tajnik Crvenog križa Federacije BiH je potpisao pristupnicu i uplatio godišnju članarinu, te mu je uručena i članska iskaznica Crvenog križa općine Posušje.

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading