Select Page

Crveni križ općine Posušje i u dane Uskrsnih Blagdana sa svojim sugrađanima

Crveni križ općine Posušje i u dane Uskrsnih Blagdana sa svojim sugrađanima

Najradosniji kršćanski blagdan Uskrs jednom broju naših sugrađana potrudio se uljepšati i Crveni križ općine Posušje.

Nakon akcije dragovoljnog darivanja krvi održanoj 7. travnja ove godine u Gradskoj sportskoj dvorani Posušje, te osigurane 64 doze za Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar, paralelno se nastavlja sa terenskim aktivnostima.

Tako je ovih dana iz donacije Coca-Cole i Agrokora dio vode za piće dostavljen u Policijsku postaju Posušje, Centar za socijalni rad Posušje, Radio Posušje, Vatrogasno društvo Posušje i J.P. „Vodovod“ Posušje – za radnike na terenu.
Volonteri Crvenog križa su i u dane Uskrsnih blagdana neprekidno na terenu dostavljajući prehrambene i higijenske artikle osigurane kroz Stožer Civilne zaštite općine Posušje, te dijelom iz donacije „LUKAS TP NAKIĆ“ d.o.o Široki Brijeg – posredstvom Crvenog križa Županije Zapadnohercegovačke.

Zahvalnosti i predsjednicima mjesnih zajednica i župnim uredima koji su se aktivirali, te u suradnji sa Centrom za socijalni rad Posušje, pomogli Crvenom križu u prijedlozima za identificiranje obitelji/pojedinaca koji se nalaze u stanju potrebe.

Za eventualne potrebe za darivanjem krvi u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar Crveni križ općine Posušje je na stalnom raspolaganju svim našim sugrađana za vrijeme Uskrsnih blagdana, a kontaktirati se može Predsjednika Branka Leku na br. mobitela 063 329-537 ili Tajnicu Božanu Šušak na br. mobitela 063 362-306.

Svim dragovoljnim darivateljima krvi sa prošle, kao i ranijih akcija, uz javnu zahvalu koju upućujemo, želimo sretan i blagoslovljen Uskrs i Uskrsne blagdane.

Blagoslovljen Uskrs i svim ostalim stanovnicima općine Posušje i svim ljudima dobre volje koji ga slave!

Posušje.net

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading