Select Page

Crveni križ ŽZH dobio odgovor iz Hrvatskog Crvenog križa: Trebamo biti strpljivi

Crveni križ ŽZH dobio odgovor iz Hrvatskog Crvenog križa: Trebamo biti strpljivi
Hrvatski Crveni križ (HCK) zahvalio je, u svom odgovoru, na ponuđenoj pomoći u vidu prehrambenih, higijenskih i drugih potrepština.

Ističu kako u ovom trenutku imaju sve što je potrebno kako bi pomogli stradalom stanovništvu, te da ne mogu apsorbirati svu ponuđenu pomoć.

Pomoć Banovini još dugo će biti potrebna, zbog čega trebamo biti strpljivi, napisao je u svom odgovoru Crvenom križu ŽZH, izvršni predsjednik Hrvatskog Crvenog križa Robert Markt.

U ovom trenutku, svi možemo najviše pomoći pozivom na humanitarni broj Crvenog križa FBiH 17023 i donirati 2 KM, te omogućiti Hrvatskom Crvenom križu da nabavi ono što je zaista potrebno. Zahvaljujemo građanima iz cijele BiH na čak 32.842 poziva u manje od 24 sata.

Također, svoje novčane priloge možete uplatiti na donatorski račun Društva Crvenog križa BiH: 1401-0100-2588-6326 (Sberbank BH d.d. Sarajevo) s naznakom “Za stradalo stanovništvo uslijed potresa u Hrvatskoj”.

Ponovno apeliramo na sve građane koji žele solidarno pomoći u prehrambenim i higijenskim potrepštinama ugroženom stanovništvu Hrvatske, da se suzdrže od samoinicijativnog prikupljanja pomoći i budu strpljivi jer “pomoć Banovini još dugo će biti potrebna.” O eventualnim promjenama stanja na terenu, Crveni križ će javnost pravovremeno obavijestiti.

Zahvaljujemo se građanima, udrugama, prijevoznicima, gospodarstvenicima, vlastima i svima onima koji su pružili ruku pomoći i podrške Crvenom križu u skrbi za stradalo stanovništvo Hrvatske.

Volonteri i osoblje Crvenog križa Županije Zapadnohercegovačke i dalje su u pripravnosti i spremni su reagirati ukoliko pomoć zatraži Hrvatski Crveni križ, priopćeno je.

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading