Select Page

Čudesni Jerko Ćesić – Ljudina treći put zaredom pokorio Kutiju šibica

Čudesni Jerko Ćesić – Ljudina treći put zaredom pokorio Kutiju šibica

Djevojke iz sastava Michieli Tomić postale su vladarice ženskog turnira Kutije šibica.

Pet tisuća kuna tako je pripalo ŽNK MC Plus Agram Poliklinici Milojević, a deset tisuća za pobjednice, djevojke iz Michieli Tomića.

Napravila je ekipa koju vodi Jerko Ćesić – Ljudina čudesni pothvat i osvojila žensku Kutiju šibica
triput zaredom. Bila je to repriza finala iz 2021. s istim pobjednikom.

Lani su presuđivališesterci, a ovoga puta samo jedan pogodak bio je dovoljan za titulu. Oko 1000 gledatelja došlo je pogledati finale turnira za žene i zbog toga sigurno nisu zažalili. Imali su što vidjeti na parketu “dvojke”. Iako je bilo pregršt prilika na obje strane parketa da se rezultat promijeni.

Djevojke su još jednom oduševile, bilo je uistinu krasnih poteza, driblinga, lažnjaka, udaraca. Jedan takav je ispalila Zerina Piskić, reprezentativka BiH i velika junakinja Michielija. Opalila je s desetak metara i Petra Lerotić taj udarac nije mogla zaustaviti. MT je poveo u četvrtoj minuti i zadržao tu prednost do kraja.

Krenuo je MC Plus po izjednačenje, u 7. minuti sjajna šansa za Saru Makovec i još bolja intervencija vratarke Nikoline Todorić.

Na drugoj strani je i Lerotić briljirala, u 8. je obranila pokušaj Kristine Nevrkle. Prvi put okvir vrata je spasio Michieli u 19. minuti kad je vratnicu pogodila Monika Lovrić, a drugi put u 31. kad je na isti način završio snažan udarac Sare Bučić. U posljednjoj minuti herojska obrana Todorić, Ana Dujmović nije uspjela izjednačiti i djevojke Michieli Tomića mogle su početi sa slavljem.

Najbolja strijelkinja turnira je Sandra Žigić sa sedam golova iz Stare garde, najbolja vratarka
je Nikolina Todorić (Michieli Tomić), a najbolja igračica 6. ženskog izdanja Kutije je Nikolina Vujadin, također iz pobjedničke ekipe. Trofej za Fair-play Zoran Aplenc dobila je ekipa Stara
garda.

  • Osjećaj je nevjerojatan, treća Kutija zaredom, moja druga. Nije bilo lako, ali pokazale smo zube i zasluženo došle do pobjede i trofeja. Dogodine dolazimo i po četvrtu titulu zaredom, ako Bog da… – poručila je nakon novogosvajanja Kutije Nikolina Vuja-
    din, najbolja igračica turnira…

Na kraju valja dodati kako je recept za osvajanje Kutije šibica jasan – Jerko Ćesić Ljudina.

OGLASI

Loading