Select Page

DAN DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI U VIRU

DAN DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI U VIRU

Večeras je započelo trodnevno obilježavanje Dana domovinske zahvalnosti u Viru.

Nešto prije 19 sati, pred Spomen obilježjem poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima, zajednički vijenac su položili i svijeće upalili načelnik općine Posušje Ante Begić, predsjednik Općinskog vijeća Ivan Lončar, predsjednik OO HDZ-a BiH Posušje Zvonimir Širić, zastupnik u Zastupničkome domu Parlamenta Federacije BiH Ivica Pavković, zastupnik u Skupštini ŽZH Damir Jurišić, predsjednik mladeži HDZ-a BiH Mate Lončar, predstavnici MZ Vir i predstavnici Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata HVO HB Posušje.

U 19:00 sati služena je misa zadušnica u kapelici Isusova uskrsnuća na mjesnom groblju, za sve poginule i nestale hrvatske branitelje koju je predvodio Don Marko Šutalo.

Sutra u 14 sati, prema ovogodišnjem programu, planirano je svečano otvaranje proslave Dan domovinske zahvalnosti, a u nedjelju bogat sportsko-zabavni program.

Najavljeni pak Koncert pod zvijezdama grupe Dalmatino se zbog loše vremenske prognoze prolongira na utorak 8. kolovoza, a održat će se na stadionu Malo polje u 20:00 sati.

OGLASI

Loading