Select Page

Dan škole proslavljen u OŠ Franica Dall’era u Viru

Dan škole proslavljen u OŠ Franica Dall’era u Viru

OŠ Franica Dall’era u Viru bogatim programom obilježila je dan škole.
Izvedbom himne „Lijepa naša“ priredbu je otvorio školski zbor. Ravnateljica gđa. Mirjana Mikulić u svom obraćanju pozdravila je sve prisutne te uručila zahvalnice učenicima za uspješnu suradnju u organiziranju izazova „Klokan Matematičar bez Granica 2018.“

FB_IMG_1528396735718

U tradicionalnoj priredbi koju su pripremili učenici, njihovi učitelji i nastavnici mogli su se vidjeti igrokazi: „Hamlet“, „Zemljak Juka u sto muka“, „Živina u zraku“ i „Sat“ u izvedbi učenika šestog i sedmog razreda. Nakon zanimljivih igrokaza uslijedile su pjesme.

FB_IMG_1528396738625

Učenica šestog razreda predstavila se s pjesmom „Moj je život moja pjesma“, dok su pjesmu „I am happy in the morning“ sa svojom učiteljicom gđom Katom Markota izveli učenici 2. i 3. razreda. Pjesmu „Živo sjećanje, heroji se nikad ne zaboravljaju“ recitirali su učenici 6. i 7. razreda. Uz taktove pjesme „I like to move“ rasplesali su se učenici 2. i 5. razreda. Učenica 9. razreda uz pratnju klavira otpjevala je pjesmu „ Sve još miriše na nju“. Učenici područne škole Zagorje sa svojom učiteljicom izveli su recitaciju pod nazivom „Hvala“. Adama Galić i Luka Penava, učenici Osnovne glazbene škole Posušje predstavili su se prigodnom izvedbom uz pratnju profesora Ljube Begića. Ovom prigodom spletom hercegovačkih plesova svoje umijeće predstavilo je novoosnovano HKUD „Vrisak“ iz Vira sa dvije skupine članova, mladi i djeca.

FB_IMG_1528396747446

Na kraju programa učiteljica gđa Kata Markota uručila je pohvalnicu učenici Mariji Koštro za ostvaren najbolji uspjeh tijekom devetogodišnjeg školovanja.

OŠ Franica Dall’era čestitamo Dan škole, a učenicima i djelatnicima želimo ugodne ljetne praznike.

Opcina-posusje.ba

OGLASI

Loading