Select Page

Danas igra Posušje

Danas igra Posušje

Domaće utakmice Posušja rijetko kad se igraju subotom. Izuzetak je uglavnom subota prije najvećeg katoličkog blagdana Uskrsa. To je upravo danas.

Niz loših rezultata donio je nemir u redove plavo-bijelih. Trener Granić je postao bivši. S razlogom reklo bi se jer igra kao i ekipa nije izgledala najbolje. Uprava je reagirala dovođenjem jednog eminentnog stručnjaka. Branko Karačić je postao novi trener, a iza sebe ima ogromno iskustvo. Među ostalim i naslov prvaka Premier lige sa Zrinjskim. Nije da nam treba netko za naslov ali Karačićevo iskustvo će biti velika prevaga u grčevitoj borbi za opstanak.

Prva prepreka je bio Igman. Kažu upućeni da je bio bolji, a i rezultat tome ide u prilog. Nije nikada lijepo izgubiti 3:0, a osobito kad se radi o izravnom konkurentu. Nije pomogla ni šok terapija u vidu iskusnog trenera. No, što je tu je. Utakmicu protiv Igmana ne možemo ponoviti.

Sljedeća prepreka je FK Sloboda iz Tuzle koja dolazi na Mokri dolac. Proslavljeni hrvatski igrač Danijel Pranjić nije se proslavio kao trener debitant u prošlom kolu kad je izgubio od Sarajeva 3:2 na domaćem terenu. Nesretno izgubljeni bodovi bit će dodatna motivacija mladom hrvatskom stručnjaku da traži iskupljenje u Posušju.

Poskoci su odavno bijesni na “manekenski” pristup igrača koji se puno bolje snalaze u lokalnim disko klubovima nego na travnatim površinama. Bez obzira na veliko nezadovoljstvo, najavili su dolazak u velikom broju. Istini za volju, publike i navijanja u Posušju nikad nije nedostajalo.

Uprava je plavo-bijelima ponudila vrhunske uvjete i danas je pravo vrijeme da se dobar odnos uprave prema igračima vrati na najbolji način. Ukoliko ne padne Sloboda, čija ja igra na nezavidnoj razini, moglo bi se jednostavnim rječnikom reći “gasi mješalicu i motaj kablove!”.

posušje.info

OGLASI

Loading