Select Page

Danas puštene u prodaju ulaznice za koncert Thompsona u Širokom Brijegu

Danas puštene u prodaju ulaznice za koncert Thompsona u Širokom Brijegu

Povodom velikog glazbeno-scenskog spektakla, koncerta Marka Perkovića Thompsona, koji će se održati 23. prosinca u dvorana Pecara u Širokom Brijegu, organizatori su objavili nekoliko preporuka i informacija.

Zbog iskazanog velikog interesa, ulaznice (cijena 15 KM) ćemo pustiti u prodaju ranije od planiranoga te će se iste moći kupiti već od 14. prosinca 2015 godine na prodajnom mjestu recepcije hotela Park u Širokom Brijegu.

Za navedenu promjenu organizator se odlučio i zbog činjenice da je sportska dvorana ograničena s brojem prodajnih mjesta za ulaznice, a sve s ciljem, izbjegavanja većih gužvi na sam dan održavanja koncerta.

Također smo slobodni zamoliti za strpljenje prilikom samog ulaska u dvoranu, iz razloga provedbe strogih kontrola i pregleda koje smo dužni učiniti, a sve s ciljem da bi ovaj dugo očekivani događaj za Široki Brijeg i okolicu, prošao onako kako dolikuje gradu, izvođaču i blagdanima koji slijede.

Vrata dvorane će biti otvorena za sve posjetitelje već od 18.00 sati, a prodaja ulaznica na sam dan koncerta će se vršiti u hotelu Park kao i na dva označena prodajna mjesta u sklopu dvorane Pecara, priopćeno je iz Elite Media.

OGLASI

Loading