Select Page

Danas se obilježava 33. godišnjica Gospinih ukazanja u Međugorju

Danas se obilježava 33. godišnjica Gospinih ukazanja u Međugorju

Međugorski župljani, kao i domaći te inozemni hodočasnici danas obilježavaju 33. obljetnicu Gospinih ukazanja u Međugorju.

Središnji večernji molitveno-liturgijski program započet će u 18 sati molitvom krunice i nastavlja se svetom misom u 19 sati. Kao i svakog 25. u mjesecu, od 22 do 23 sata bit će Klanjanje Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu, a nakon toga nastavlja se redovito mjesečno cjelonoćno klanjanje do 7 sati ujutro.

Blažena Djevica Marija, u narodu poznata i kao Međugorska Gospa ili Kraljica Mira, prvi se put ukazala 24. lipnja 1981. na predjelu zvanom Podbrdo, na brdu Crnica u Međugorju. Pojavila se u sumrak u liku mlade žene s djetetom u naručju, koja je preko šestoro djece, što su je vidjela, svijetu poslala poruke o miru, vjeri, ljubavi, molitvi, obraćenju i postu.

Svakog 25. u mjesecu Gospa se preko svoje vidjelice Marije Pavlović Lunetti obraća svijetu objavljujući svoje duhovne poruke s istim žarom kao i 1981. godine. Vatikan nije ni priznao, ni opovrgnuo ova ukazanja, jer ona još traju. Međugorje je od strane Vatikana trenutno priznato kao mjesto molitve.

OGLASI

Lager traži 100 radnika

Tvrtka LAGER D.O.O. Posušje sa sjedištem u Posušju, Vukovarska 47, zbog povećanog obujma...

Loading