Select Page

Debakl na otužnom skupu SDP-a: Milanović pred polupraznim Trgom

Debakl na otužnom skupu SDP-a: Milanović pred polupraznim Trgom

Koalicija Hrvatska raste predvođena SDP-om u utorak u 18 sati održala je središnji predizborni skup na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Okupljenima se obratio i aktualni premijer i šef SDP-a Zoran Milanović, poručivši kako uz SDP Hrvatska raste.

”Idemo zapljeskati onima koji su mrtvi i koji su dali život za Hrvatsku. Hrvatska nije krenula, vrijeme je da krenemo na taj put rasta”, rekao je Milanović kojemu su, čini se, branitelji odjednom jako dragi. Više o njegovim porukama pročitajte u članku (Oproštajni) govor na Trgu: Tko o čemu, Milanović o zlostavljanju

 

Na kadrovima s internet streaminga s Trg bana Jelačića vidljivo je da je glavni zagrebački trg tijekom njegova govora bio tek dopola popunjen. Ljudi, njih oko tri tisuće, mahom umirovljenika, su se skupili u prostoru od pozornice do ‘Konja’.

Uz ovako mali odaziv, tramvajski promet se neometano odvijao tijekom cijelog skupa. Nakon što je Milanović sišao s govornice većina građana se ”raščistila”, da bi na koncertu grupe Detour oko 19.30 sati ostalo niti pedesetak ljudi.

Istovremeno, na splitskim Gripama trajao je veliki skup Domoljubne koalicije, gdje se u krcatoj dvorani okupilo više od 4500 ljudi.

U nastavku pogledajte fotografije s Trga.

direktno.hr

OGLASI

Loading