Select Page

Dinamo i Lokomotiva danas kreću u borbu za Ligu prvaka

Dinamo i Lokomotiva danas kreću u borbu za Ligu prvaka

Hrvatska je na temelju Dinamovog nastupa u europskom proljeću i igranju osmine finala Europske lige prije dvije sezone dobila priliku u ovoj (20/21) imati dva predstavnika u Ligi prvaka. Njihove prve utakmice na rasporedu su – danas. Obje su dostupne za gledanje i hrvatskim prijateljima nogometa.

Prvak Dinamo od 20 sati počinje svoju utakmicu drugog kvalifikacijskog pretkola protiv rumunjskog šampiona CFR Cluja. Modri su smješteni u tzv. Put prvaka (Champions Route) te bi trebali imati nešto lakši put do grupne faze natjecanja. Prijenos dvoboja iz Cluj-Napoce na rasporedu je u programu platforme Arenasport, i to na njenom prvom kanalu (Arenasport 1) od 20 sati.

Lokomotiva će pak unutar svojeg, ligaškog puta (League Route), na istoj stepenici drugog pretkola dočekati bečki Rapid u Kranjčevićevoj. Bit će to premijerni nastup zagrebačkih bijelo-plavih u najjačem klupskom kontinentalnom natjecanju. Prijenos tog dvoboja počinje u 19 sati, i to na kanalu Arenasport 2. Pola sata uoči utakmice Lokomotive i Rapida na istom je kanalu na rasporedu i prigodna emisija uoči dvoboja, pišu Sportske novosti.

vecernji.ba

OGLASI

Loading