Select Page

Leo Messi odlučio Barceloni reći zbogom!

Leo Messi odlučio Barceloni reći zbogom!

Sinoć je svijet konačno prestao govoriti o pandemiji. Jedna vijest je dominirala naslovnicama. Ili bolje rečeno jedan čovjek – Leo Messi.

Nakon 20 godina odlučio je reći zbogom Barceloni. Oko stadiona Nou Camp odmah su se okupili tužni navijači koje nisu zanimale nikakve restrikcije jer, ako si navijač Barcelone i živiš tu u blizini, svjestan si da je život bezvrijedan ako ode jedan od najvećih svih vremena.

U neko doba i Josep Bartomeu je podnio ostavku na mjesto šefa Barcelone.

Službeno, četiri kluba su u igri za Messija. Arapski milijuni Cityija i PSG-a već su počeli mamiti genijalca, a tu je i Cityijev najveći rival Manchester United kao i milanski Inter gdje je, navodno, Messijev otac prije nekoliko dana kupio kuću.

Međutim, postoji još jedna želja koju su obožavatelji nogometa diljem svijeta plasirali u javnost noćas, a to je dolazak Messija u Juventus i tandem snova, po mnogima najveći svih vremena, Ronaldo – Messi.

Koliko je to realno? Juventus je za Messija bio zainteresiran u veljači ove godine, taman kada su jedan Kinez i jedan šišmiš odlučili zagorčati život čovječanstvu.

Ako Ronaldo kaže “Da”, jasno je da će Juventus krenuti u “nemoguću misiju”…

vecernji.ba

OGLASI

Loading