Select Page

DJELATNICI VOKELA DARIVALI KRV

DJELATNICI VOKELA DARIVALI KRV

Crveni križ općine Posušje je inicirao i u suradnji sa poduzećem Vokel doo Vinjani organizirao prvu ovogodišnju akciju dragovoljnog darivanja krvi na području općine Posušje.

Nakon provedenog anketiranja djelatnika tijekom nekoliko prethodnih dana, dana 20.01.2023. godine na akciji se odazvalo i liječničkom pregledu pristupilo osamnaest zaposlenika, od čega je krv darovalo njih devet, tj. polovica od onih koji su to željeli.

Akcija je provedena u vrlo ugodnom ambijentu u prostorijama Vokela u Vinjanima, a provodio ju je medicinski tim Transfuzijskog centra Sveučilišne kliničke bolnice Mostar na čelu sa dr. Martinom Grgić.
Dr. Grgić je uputila zahvalu Crvenom križu općine Posušje na iniciranju akcije i provedenim prethodnim pripremama, poduzeću Vokel na odličnom domaćinstvu, a posebno dragovoljnim darivateljima krvi, istaknuvši da je svaka doza dragocjena, te da se zahvalnost odnosi i na one koji iz raznih zdravstvenih razloga trenutno nisu mogli darovati krv, ali su iskazali plemenitu nakanu.

Riječi zahvale domaćinu, darivateljima, onima koji su to željeli biti, kao i medicinskom timu iz Mostara uputio je i predsjednik Crvenog križa općine Posušje Branko Leko, podsjetivši da je poduzeće Vokel doo Vinjani drugi puta domaćin ove plemenite akcije, te da posijano sjeme plemenitosti i humanosti već donosi i donositi će još bolje rezultate u budućnosti.
Također je zahvalio i djelatnicima koji nisu mogli darovati krv, ali su obnovili godišnje članstvo u Crvenom križu općine Posušje (njih troje), odnosno nanovo se upisali i uplatili godišnju ili dvogodišnju članarinu (njih šest).

DAROVANA KRV – DAROVAN ŽIVOT !

OGLASI

Lager traži 100 radnika

Tvrtka LAGER D.O.O. Posušje sa sjedištem u Posušju, Vukovarska 47, zbog povećanog obujma...

Loading