Select Page

Posuški glazbenici obilježili donatorsku večer za Dom “Marija naša nada”

Posuški glazbenici obilježili donatorsku večer za Dom “Marija naša nada”

U Širokom Brijegu u Velikoj dvorani Zavoda Svete obitelji u Širokom Brijegu održana je nezaboravna donatorska večer pod nazivom Pomozimo djeci Doma ‘Marija naša nada’.

Donatorsku večer organizirala je Udruga roditelja djece s poteškoćama u razvoju ”Pružimo im osmjeh” ŽZH te Humanitarna udruga ”Međunarodno kumstvo djetetu Herceg-Bosne”.

Oni koji su često nazočili ovom događaju konstantirali su da atmosfera nikad nije bila veselija i zabavnija. Svakako su veliki doprinos tome dali posuški izvođači Ivica Bago, Zoran Begić i Klapa Grga.

Ivica Bago publiku je prvo raznježio pjesmom „Tamo gdje si ti“, nakon koje je izveo najnoviju pjesmu „Tuđa žena“ s kojom će nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu da bi publiku digao na noge sa svojom uspješnicom „As iz rukava“. Dalmatinski štih u dvoranu donijeli su članovi Klape „Grga“ iz Posušja  s izvođenjem pjesama „Oči u oči“ i  „Oči boje lavande“. Atmosferu do usijanja doveo je Zoran Begić – Zoka s izvođenjem svojih uspješnica „Među svojima“, najnovijim hitom „Hajde mala široko nam polje“  te poznatih hitova Mate Bulića i drugih.

U programu su još sudjelovali HKUD Hercegovac, Frama Široki Brijeg, Zbor štićenica Zavoda Svete obitelji ”Magnificat”, Simple Acustic i Zdenko Damjanović.

Dom Marija naša nada skrbi se o djeci s poteškoćama u tjelesnom i/ili psihičkom razvoju te je jedina takva ustanova na području Županije Zapadnohercegovačke.

Dom je otvoren 5. rujna 2004. godine kao plod suradnje: Udruge ”Mir i dobro” iz Italije, Fondacije “Don Carlo Gnocchi”, Udruge ”Međunarodno Kumstvo Djetetu Herceg-Bosne” iz Širokog Brijega, Udruge roditelja djece s poteškoćama u razvoju ”Nada” iz Širokog Brijega te Grada Širokog Brijega.

Na donatorskoj večeri, uz ostale uzvanike iz svih općina ZHŽ-a, bili su i predstavnici općine Posušje.

Posušje.net/Jabuka.tv/Foto: Hrvoje Bazina i Ivan Ramić)

OGLASI

Loading