Select Page

Do sada za Petra prikupljeno 65 143, 95 KM

Do sada za Petra prikupljeno 65 143, 95 KM

Prema informacijama koje su objavljene na facebook stranici Humanitarna akcija „Petre, ti si stijena“ do sad je za liječenje malog šestogodišnjaka Petra Pavkovića prikupljeno 65 143, 95 KM.

Ukupan je to iznos do zadnjeg prebrojavanja 6. Prosinca.

Dosadašnje uplate podrazumijevaju direktne uplate na račun kao i uplate sredstava prikupljenih na određenim akcijama provedenim pod organizacijom “Petre, ti si stijena” i iznose 45 150,45 KM.

Košarkaški klub Posušje je organizirao prikupljanje sredstava u svrhu ove akcije, na dvjema utakmicama odigranim u subotu 3.prosinca i srijedu 31. studenoga i tom prilikom je prikupljeno 1.814,00 KM

Podsjetimo da su bile organizirane i humanitarne kave u Rakitnu, Blidinju i u Hajdučkim vrletima. Na taj način je prikupljeno 914, 50 KM u Rakitnu, na Blidinju 650 KM, dok je u Hajdučkim vrtletima prikupljeno 357 KM.

U akciji koju je Vijeće mladih općine Posušje organiziralo u nedjelju 4. prosinca na Trgu hrvatskih branitelja prikupljena je 901 KM.

Humanitarnom utakmicom i koncertom koja je održana u nedjelju u večernjim satima prikupljeno je 13 714 KM. To
ukljucuje prodaju ulaznica u tjednu prije utakmice, prodaju ulaznica na samom ulazu, prodaju pica i ćevapa na dan utakmice.

Prebrojane su i dosad napunjene kasice koje se nalaze u ugostiteljskim objektima i trgovinama diljem naše općine. U ovom djelu je prikupljeno 2 804 KM

Na dan 6. prosinca pod ovom akcijom ukupno je prikupljen iznos od 65 143,95 KM.
Svima koji ste sudjelovali od srca hvala. Pozivamo vas da i dalje uplaćujete na račun, ubacujete u kasice i sudjelujete na drugim akcijama koje će biti organizirane za prikupljanje novčanih sredstava za našega malog Petra.

Akcija je pokrenuta kao financijska, ali i moralna podrška našem šestogodišnjem Posušaninu malom Petru, koji boluje od zloćudne bolesti – tumora na mozgu. Nakon operacije i postoperacijskog tretmana u Zagrebu, liječnici ga upućuju na liječenje u izozemstvo, što iziskuje velika financijska sredstva.

posusje.net

OGLASI

Loading