Select Page

DOIGRAVANJE: Posušju ždrijeb dodijelio Goražde

DOIGRAVANJE: Posušju ždrijeb dodijelio Goražde

Poznati su parovi doigravanja za ulazak u Prvu nogometnu ligu Federacije BiH.

Na današnjem ždrijebanju u Sarajevu u bubnju su se našle četiri ekipe, prvaci grupa Centar, Zapad ,Sjever i Jug Druge lige Federacije BiH. Voljom ždrijeba u doigravnaju će se sastati Budućnost (Banovići) – Novi Travnik i Posušje – Goražde.

Za komentar o protivniku smo pitali kapetana “plavo-bijelih” Tonija Kovača:

– O našem protivniku gotovo ništa ne znamo. Sigurno ih nećemo podcjeniti budući da su u svojoj grupi Centar, kao i mi u svojoj, zasluženo osvojili naslov. Utakmicama ćemo pristupiti ozbiljno i naravno ići na pobjede kako bi ostvarili ulazak u Prvu ligu FBiH.

S druge strane je gotovo istovjetna situacija. Za portal SportSpot.ba izjavu je dao igrač Goražda Igor Mirković:

– Iza nas je odlična sezona, osvojili smo prvo mjesto, no šlag na tortu će biti tek ako sada izborimo plasman u Prvu ligu FBiH. O Posušju ne znamo mnogo, ali ne smijemo ih podcijeniti i u obje utakmice ćemo ući maksimalno ozbiljno. Nadam se da ćemo na kraju slaviti s našim vjernim navijačima, koje ovom prilikom pozivam da dođu u što većem broju na stadion i da nas podrže u zajedničkom cilju.”

Prva utakmica doigravanja igra se u četvrtak 7. lipnja na Mokrom Docu s početkom u 17:30 sati, a uzvrat je tri dana kasnije u Goraždu.

Posušje.net

OGLASI

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading