Select Page

DRAGAN ČOVIĆ: Ako netko misli da će me zaustaviti u namjeri da gradimo bolju BiH, onda se vara

DRAGAN ČOVIĆ:  Ako netko misli da će me zaustaviti u namjeri da gradimo bolju BiH, onda se vara

Lider HDZ-a BiH Dragan Čović ostao je pri stavu da se umjesto Demokratskog fronta /DF/ za vlast u FBiH mora tražiti drugi partner i naveo da je za srijedu dogovorio sastanak sa liderom Saveza za bolju budućnost Fahrudinom Radončićem.

“Razgovarat ćemo o svemu, pa i o mogućem partnerstvu u vlasti, ali moram prvo čuti njegovo mišljenje o svemu tome”, rekao je Čović za “Dnevni avaz”.

Čović je ostao pri stavu da se umjesto DF-a za vlast u FBiH mora tražiti drugi partner, uprkos tome što je predsjednik SDA Bakir Izetbegović rekao da nema smetnji u radu federalne Vlade.

Predsjednik HDZ-a BiH je rekao da Izetbegović može to ublažavati i pokušavati tražiti neku formu, ali da sa DF-om “više nema sreće” i da ta partnerstva ne funkcioniraju.

Odbacio optužbe DF-a

Čović je odbacio optužbe DF-a na račun HDZ-a i istaknuo da je DF samo pokazao da je on bio u pravu kada je govorio da partnerstvo sa tom strankom ne funkcionira.

On je upitao zašto se predsjednik DF-a Željko Komšić ušutio od najavljene provjere poslovanja u javnim poduzećima koju je zajedno s njim prihvatio još u prosincu prošle godine.

Komentirajući pisanje njemačkog “Tageszeitunga”, Čović kaže kako je jasno da su komentari nekih stranih medija evidentno u funkciji nekih izvještaja iz BiH.

– Daj Bože da će posjeta Angele Merkel riješiti naše krize ako smo mi ovako neodgovorni – naveo je Čović i poručio da “ako netko misli da će me zaustaviti u namjeri da gradimo neku bolju BiH kao, primjerice, onakvu kakvu smo vidjeli u subotu, onda se vara”.

prvi.tv

OGLASI

Loading