Select Page

DRUGA LIGA FBIH: Tri pobjede vodeće trojice, poredak se zbog toga nije mijenjao

DRUGA LIGA FBIH: Tri pobjede vodeće trojice, poredak se zbog toga nije mijenjao

Sve tri vodeće momčadi uknjižile su pobjede, pa se poredak na vrhu nije mijenjao. Igman je sačuvao prvo mjesto nakon što je kući svladao Slogu 2:0 (Murtić, Kudra). Još je vrjednija pobjeda Brotnja jer je ostvarena u gostima.

“Izbrisali” slabu igru

Čitlučani su 3:1 pobjedom u Blagaju malo “izbrisali” slabu igru i rezultat protiv Neuma kod kuće. Strijelci za Brotnjo bili su Šarac, Skoko i Bencun, pogodak za Blagaj zabio je Tanović. Tomislav se napokon probudio i bez problema svladao Ramu 3:1, pogocima Jurčevića (2) i Šteke.

Rama je tek ublažila poraz pogotkom s 11 metara tri minute prije kraja (strijelac je s bijele točke bio Džalto). Posušje je “usporilo” put Turbine prema naslovu, odigravši na Mokrom docu 1:1 (Begić za Posušje, Bešić za Turbinu). Susjedski su derbiji uvijek tvrdi, napeti i neizvjesni.

Slavlje Kupresa

Baš takav bio je sudar Troglava 1918 i Kamešnice na Zgonama, iako je završio nepopularnim 0:0 ishodom. I u Neumu su se sudarili susjedi.

Domaći su bili uvjerljivo bolji protiv Stoca (4:1 – Matić, Šuman, Lovrić i Mišković za Neum, Udovičić za Stolac).

U trećem susjedskom obračunu, Kupres je u Šujici u važnoj utakmici nadigrao domaćine rezultatom 2:1 (strijelci su bili Mustafica i Bećirević za Kupres, Zrno za Šujicu).

Grude su prekinule lijepi niz uspjeha na gostovanju u Buturović Polju, gdje je Klis slavio s tijesnih i minimalnih 1:0 (Husrep).

POREDAK nakon 19. kola: Igman i Tomislav 39, Brotnjo 38, Turbina 35, Grude 30, Troglav 1918 i Sloga 27, Neum 26, Posušje i Rama 24, Klis i Kamešnica 23, Kupres 18, Blagaj i Šujica 17, Stolac 16 bodova.

vecernji.ba

OGLASI

Loading