Select Page

Druga večer moto susreta u Posušju okupila preko 85 klubova i priredila koncert Atomskog skloništa

Druga večer moto susreta u Posušju okupila preko 85 klubova i priredila koncert Atomskog skloništa

U odličnoj atmosferi drugog dana moto susreta u Posušju u organizaciji Moto kluba „Sinovi“ Posušje službeni dio večeri priveden je kraju koncertom legendarne pulske grupe Atomsko sklonište. Oko 1000 posjetitelja je prema procjeni organizatora posjetilo moto susret u Posušju.

Najveći hitovi grupe Atomsko sklonište koji su stariji od mnogi posjetitelja nije nagrizao zub vremena. Publika je brojem i zainteresiranošću počastila grupu Atomsko sklonište. No, ni oni nisu ostali dužni, ni svirkom, a ni riječima. „Prekrasno je bilo večeras. Bilo je dobro svirati ovdje jer se s pozornice uspostavio taj neki baš dobar odnos koji mene, a koji se bavim ovime 60 godina još uvijek drži na sceni. Ja sam ušao u osmo desetljeće života i mene ovo pomlađuje. Ovo je eliksir mladosti“, kazao nam je frontman grupe Atomsko sklonište Bruno Langer. Komentirajući brojnu mladost na koncertu, kazao nam je da mu to imponira, ali da ipak želi na pozornici gledati neke mlade snage. „Drago mi je da u Posušju postoji Atomsko sklonište u atomskom skloništu, da njeguju rock n’ roll i da puno sastava niče iz atomskog skloništa. To je radosna vijest. Za to sam saznao danas prije tonske probe i čestitam ljudima koji to vode i koji se trude“, kazao nam je Langer. Dodao je da zbog moto skupova živi rock n’ roll. „Obožavam moto skupove. Zato su oni naša braća i mi živimo u simbiozi“, kazao je Langer. Svidjela mu se i cijela organizacija. „Ozvučenje je na vrhunskoj razini. Prvi put da nisam morao dati znak da pojačaju vokal ili nešto drugo. Ljudi su to savršeno odradili. Bliski kontakt sa Sinovima je također super. Mi smo postali obitelj. Ambijent je predivan i ovo je jedno od ljepših mjesta i lokacija koje smo posjetili u zadnje vrijeme“, kazao nam je Langer. Spomenimo i da je večeras predgrupa bila Metalurgija.

Četvrti po redu moto susret u Posušju održan je na najvišoj razini do sada. „Mi smo prezadovoljni i zaista nismo očekivali ovakav skup. Koncerti su bili odlični i Opće opasnosti i Atomskog skloništa. Drugi dan susreta došlo je čak 85 klubova. Mjesec dana smo pripremali motorijadu, paazili do zadnjeg detalja i mislim da je prošlo u najboljem redu. Zahvaljujemo se sponzorima koji su nas podržali, brojnim bajkerima, ali i civilima i građanima“, kazao nam je Davor Bošnjak, predsjednik Moto kluba „Sinovi“ Posušje.

Od 85 moto klubova koji su pristigli, tu je bio i Moto klub „Sokolovi“. Iz ovog moto kluba dolazi Niko Radat i to iz Zuricha iz Švicarske. „Bilo je super. Baš sam oduševljen. Ovo je četvrti moto susret momcima iz Sinova koji baš i ne postoje tako dugo, a ovo su odradili na jednoj visokoj razini. Vrh su domaćini. Inače, mi smo svi bajkeri braća, braća po moto svijetu i to nas veže. Bajkeri su specifičan narod, voljan druženja i pomoći jedni drugima, ali i svima koji su izvan ovoga svijeta. Želimo možda srušiti i predrasude koje često postoje prema bajkerima. Mi zapravo često humanitarno djelujemo i voljni smo pomoći. Zato mi nekad bude žao što postoje predrasude. Ovo večeras mi se čini da u Posušju nema predrasuda. Bila je u Posušju odlična zabava, glazba i druženje“, kazao nam je Radat.

Spomenimo da je u 18 sati održan defile motorista ulicama Posušja i da su prolazeći ulicama privukli poglede na doista lijepe motore.

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading