Select Page

Posuške Igre bez Granica: Započela jedinstvena manifestacija dječje radosti i kreativnosti

Posuške Igre bez Granica: Započela jedinstvena manifestacija dječje radosti i kreativnosti

Ovoga vikenda, naš grad Posušje pretvorio se u bučno središte zabave, kreativnosti i natjecateljskog duha.

Posuške Igre bez Granica su godišnji događaj koji okuplja djecu svih dobi. Ove igre nisu samo obično natjecanje, već su to aktivnosti koje potiču zajedništvo, timski rad i, najvažnije od svega, zabavu.

Niz različitih igara i aktivnosti održava se tijekom događaja. Djeca se natječu u različitim disciplinama, koje su sve dizajnirane da budu jednako zabavne i poučne.

Događaj je privukao stotine djece iz cijele Bosne i Hercegovine. Svi sudionici natječu se s oduševljenjem, održavajući pritom duh prijateljstva i zajedništva.

Posuške Igre bez Granica, sada već tradicionalni događaj, postao je simbolom dječje radosti i kreativnosti u Posušju. Ova manifestacija privlači sve više posjetitelja svake godine, dok djeca s nestrpljenjem iščekuju sljedeću godinu da ponovno sudjeluju u ovim nezaboravnim igrama.

Jedan od sudionika, sedmogodišnji Marko, sa smiješkom je rekao: “Jedva čekam sljedeće godine. Ovo je najbolji dan ikada!”

Sudeći po oduševljenju na licima svih prisutnih, Posuške Igre bez Granica obećavaju postati dugogodišnja tradicija koja će obilježiti djetinjstva mnogih generacija.

Pogledajte što je zabilježila naša ekipa.

Posušje. Info

OGLASI

Loading