Select Page

DRUGA VEČER XIV. FESTIVALA RELIGIOZNE DRAME

DRUGA VEČER XIV. FESTIVALA RELIGIOZNE DRAME

Druge večeri dramskog festivala Posušje je ugostili framaše sa Širokog Brijega.

Framaši su nam se predstavili izvedbom “Chiaroscuro”. Ovog ponedjeljka odaziv je bio velik, napose domaćih framaša, a prisutni su kroz izvedbu mogli vidjeti priču o dječaku Luki, točnije Smiješku, koji je pokušao promijeniti sebe i svoj način življenja zbog mišljenja drugih.

Luka ima 17 godina i njegov život je poseban upravo zbog svjetline koju pruža ljudima zbog svoje dobrote i osmijeha koji svima popravi dan. U školi se susreće s društvom koje ne prihvaća njegova djela i stavove, a on se u svemu tome pokušava prilagoditi tom društvu, što je za posljedicu imalo gubitak sebe i odvajanje od vjere. Na kraju same izvedbe Luka shvaća do čega ga je dovelo prilagođavanje drugima i vraća se na pravi put vjere i prihvaćanja sebe.

“Hvala Frami Široki što se uvijek rado odazove na poziv za sudjelovanje na našem festivalu. Hvala svima koji su došli pogledati ovu dramu i podržati naše mlade, a ujedno sve vas pozivamo da dođete idući ponedjeljak u kriptu nove crkve gdje će Frama Mostar izvesti dramu “Božanstvena komedija”. – poručuju posuški Framaši.

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading