Select Page

Drugi dan adventske manifestacije okupio mnogobrojne Posušane i goste

Drugi dan adventske manifestacije okupio mnogobrojne Posušane i goste

Pravi božićni duh vladao je i drugi dan programa “Advent u Posušju” na Trgu hrvatskih branitelja.

Mnogi žitelji Posušja, kao i oni koji su za blagdane iz drugih krajeva stigli u naše mjesto, mogli su uživati u kuhanom bakalaru, slasticama, dobrom društvu ali i lijepom vremenu koje je sigurno produžilo ovogodišnje druženje.

Program je započeo veseljem za najmlađe, dolaskom Djeda Božićnjaka, dijeljenjem poklona i fotografiranjem. Potom je uslijedio zabavni program na kom su nastupali svi uzrasti. Tako su nazočne zabavljali vrtićanci iz dječjeg vrtića Bajka, učenici Osnovne glazbene škole, VIS Eterno te klape Zvizdan (muška i ženska) i Grga.

Treba reći da je i današnji dan bio u znaku prikupljanja sredstava za potrebite. U ovu svrhu, zajedničkim snagama, ekipa aktivista iz Artista te Općina Posušje kroz tri večeri, prvoj u Imotskom, i protekle dvije na Trgu hrvatskih branitelja, prikupila je gotovo 3000 KM. Svima onima koji su sudjelovali u ovoj akciji od srca hvala.

A zahvalu upućujemo i na pomoći oko organizacije Odjeljenju kuhara Srednje strukovne škole, članicama Zajednice žena Kraljica Katarina Kosača HDZ-a BIH, pripravnicima Općine Posušje, članovima udruge PAUK, planinarima iz HPD.a Pločno te svim izvođačima i pojedincima koji su pripomogli ovogodišnjoj manifestaciji.

opcina-posusje.ba

OGLASI

Loading