Select Page

DRUŠTVENE MREŽE GORE: Navijači oduševljeni časnim i poštenim pristupom Posušja protiv Željezničara!

DRUŠTVENE MREŽE GORE: Navijači oduševljeni časnim i poštenim pristupom Posušja protiv Željezničara!

U Posušju na stadionu Mokri dolac odigran je važan susret 27. kola Wwin lige BiH, a Posušje je slavilo protiv Željezničara sa 1:0.

Posušje je ekipa iz vrha koji je najbolji domaćin u tekućoj sezoni, a Željezničar jedan od najgorih gostiju i momčad koja se bori za ostanak, pa je mnoge iznenadilo to što se na kladionicama gost smatrao popriličnim favoritom.

Domaćini su poveli sa 1:0 golom Rozića u 14. minuti, ali je ubrzo nakon toga Lučić skrivio jedanaesterac i dobio crveni karton, ali je Krpićev udarac odbranio Galić. Iako je do kraja utakmice Željezničar imao mnogo šansi, na kraju je ostalo 1:0.

Ekipa Posušja sa 41 bodom nalazi se na petom mjestu, ali sada je u igri za Europu, a Željezničar ostaje pretposljednji na ljesrvici sa 27 bodova i nastavlja grčevitu borbu za goli život.

Nakon utakmice, HŠK Posušje je na društvenim mrežama objavio grafički prikaz s konačnim rezultatom i poruku: “A priče kruže …”

Oduševljeni su domaći navijači, ali i navijači drugih momčadi jer je Posušje “do kraja igralo pošteno” unatoč raznim pričama da bi mogli pomoći gostima u borbi za ostanak.

“Samo mogu reći jedno. Ponosan sam što sam iz Posušja. S igračem manje, uz njihov kazneni udarac, uz sudačko “natezanje” ostali svoji. Pobjeda čak i nije najbitnija nego OBRAZ, ČAST, POŠTENJE!”, glasio je jedan od komentara.

“Najpoštenija ekipa u BiH 100000%. Zaslužujete izlazak u Konferencijsku ligu, svojim fudbalskim umijećem i moralnim načelima! Ostali, ugledajte se!”, piše drugi ‘komentator’ u objavi Posušaka na Facebooku.

“Možda BIH još nije ušla u EU, ali Posušje sigurno je”, još jedan je od komentara.

“Danas nije pobijedilo Posušje već čast i poštenje tj.čist obraz. Ima i onih koji to prepoznaju i cijene. Neka se ostali ugledaju na jedno malo ali časno i veliko Posušje, velikog srca. Napomena pobijedili smo danas i Želju i korumpiranog suca!”, oduševljeno piše jedan od navijača Posušja.

“Premije momcima dati. Srce igra, ni ime ni povijest. Svaka cast decki. Odmorit se pa vidit sta se moze protiv Borca”.

SportSportBa

OGLASI

Loading