Select Page

Trg gori, reprezentacija izašla pred 250 tisuća ljudi, ori se “Mi Hrvati”

Trg gori, reprezentacija izašla pred 250 tisuća ljudi, ori se “Mi Hrvati”

NEOPISIVE SCENE vladaju na dočeku hrvatskih nogometaša koji su se vratili sa Svjetskog prvenstva nakon najvećeg uspjeha u povijesti.

Na ulice Zagreba izašlo je više od 300 tisuća građana kako bi pozdravili doprvake svijeta, a u središtu Zagreba, na i oko Trga bana Jelačića reprezentaciju je dočekalo oko 250 tisuća ljudi.

Reprezentacija je iz Moskve poletjela oko 12 sati i u Zagreb je sletjela u 15:20. Autobusu s hrvatskim nogometnim reprezentativcima trebalo je više od tri i pol sata da prijeđe nešto manje od kilometara od zagrebačke zračne luke do Trga Republike Hrvatske, odnosno zgrade Hrvatskog narodnog kazališta. Tek oko 20 sati stigli su do Ilice, a 40 minuta kasnije konačno su stigli na glavni zagrebački trg.

Čitavom trasom oduševljeni navijači pozdravljali su svoje heroje koji su u proteklih mjesec dana ostvarili najveći uspjeh u povijesti hrvatskog sporta osvajanjem drugog mjesta na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, no najveća gužva je upravo u posljednjem kilometru koji je pred njima. Tisuće ljudi na trasi od aerodroma do Trga bana Jelačića pozdravljaju igrače i izbornika Dalića, a autobus je nekoliko puta zapeo u masi jer navijači ne puštaju kolonu da prođe.

OGLASI

Loading