Select Page

Državni prvaci na prijemu kod načelnika

Državni prvaci na prijemu kod načelnika

Ovu sezonu je Kuglački klub Posušje okončao s duplom krunom, Prvaka BiH u kuglanju i prvo mjesto finala kupa. U završnom susretu održanom 25. ovog mjeseca naši kuglači su bili bolji od ekipe Revite iz Banja Luke te su osvojili kup natjecanje . Prethodno je odigrano zadnje, 22. kolo Premier lige Bosne i Hercegovine, gdje je Posušje na domaćem terenu savladalo ekipu Brotnja iz Čitluka s 6.5 – 1.5.(3564- 3195) oborenih čunjeva te su tako i službeno postali prvaci države drugu godinu zaredom.

To je ujedno bio povod za današnji prijem članova Kuglačkog kluba Posušje organiziranog u uredu načelnika općine. U ugodnoj atmosferi gosti su s načelnikom Antom Begićem i predsjednikom Športskog saveza općine Posušje Zvonimirom Širićem razgovarali o radu kluba, tijeku natjecanja u ovoj sezoni i naravno postignutim uspjesima. Načelnik Begić je uputio iskrene čestitke na uspjehu te je iskazao potporu i za buduće aktivnosti kluba.
Izjavio je i kako na rezultate Kuglačkog kluba Posušje može biti ponosna cijela zajednica te su primjer kako se predanim radom dolazi do vrhunskih rezultata.

„Ovi rezultati, osim što vas ispunjavaju sa zadovoljstvom i ponosom, služe kao motivacija za pokretanje mladih da se počnu ili nastave baviti športom.“ – zaključio je Begić. Širić je pak, čestitajući prvacima, istaknuo kako se na ovaj način u najboljem svjetlu promiče Posušje i posuški kraj. Na tome im je posebno zahvalio.

Gosti su se zahvalili domaćinima na ugodnom prijemu te su izrazili nadu kako će i sljedeće godine biti prilike za susret s istim povodom. Na kraju je državnim prvacima načelnik uručio prizanje i prigodan poklon.

Navedimo još tko čin pobjednički tim Kuglačkog kluba Posušje:
Ivan Petric, Pere Petric, Ivo Petric, Mate Galić, Bernard Malenica, Mario Prljević, Bono Šarac, Ante Mišetić, Dragan Mišetić, Stjepan Jukić, Pere Galić i Blago Korać.

OGLASI

Loading