Select Page

Dubrovčanina oduševio policajac s dočeka Vatrenih: “Častim ga s tjedan dana odmora u Dubrovniku” I.Ra

Dubrovčanina oduševio policajac s dočeka Vatrenih: “Častim ga s tjedan dana odmora u Dubrovniku” I.Ra

DUBROVČANINA Mihu Budmana oduševio je jedan policajac koji je u koloni pratio Vatrene tijekom putovanja od aerodroma do Trga bana Jelačića u Zagrebu.

“Ovaj kralj vozi četiri sata od aerodroma i nije se prestao smijati, pozdravljati i rukovati s narodom. Podijelite ovu sliku, doznajmo kako se zove legenda, ja ga častim odmorom tjedan dana u Dubrovniku!”, napisao je Budman na svom Facebooku i prikupio više od dvije tisuće DUBROVČANINA Mihu Budmana oduševio je jedan policajac koji je u koloni pratio Vatrene tijekom putovanja od aerodroma do Trga bana Jelačića u Zagrebu.

“Ovaj kralj vozi četiri sata od aerodroma i nije se prestao smijati, pozdravljati i rukovati s narodom. Podijelite ovu sliku, doznajmo kako se zove legenda, ja ga častim odmorom tjedan dana u Dubrovniku!”, napisao je Budman na svom Facebooku i prikupio više od dvije tisuće lajkova i više od pet tisuća shareova.

Uskoro se u komentarima doznalo da se radi o policajcu Denisu Ramljaku, a Budmanu smo poslali upit jesu li već dogovorili ljetovanje. Čim dobijemo odgovor i nastavak priče, objavit ćemo ga.

Inače, vožnja Vatrenih od aerodroma do glavnog zagrebačkog trga trajala je više od pet sati zbog gomile okupljenih građana i navijača koji su ih poželjeli vidjeti i zahvaliti im. Vatreni su u jednom trenu svratili do zagrebačkih vatrogasaca smještenih na Savskoj cesti kako bi se osvježili.

Index.hr

OGLASI

Loading