Select Page

Duh Božića zavladao Posušjem

Duh Božića zavladao Posušjem

Danas i jučer je na Trgu hrvatskih branitelja u Posušju održano veliko humanitarno druženje Božić u Posušju. Prisutni su mogli uživati u domaćim specijalitetima, kuhanom vinu te božićnim pjesmama muške i ženske klape Zvizdan, vokalnog sastava BelCanto, KUD-a Rakitno i Fra Petar Bakula sa svojim sugrađanima.

No, to nije sve. Sinoć se u park na saonicama spustio i Djed Božićnjak, zahvaljujući GSS-u Posušje, i one najmlađe razveselio darovima.

Danas je druženje uz bakalar, kojeg su dijelile članice Zajednice žena “Kraljica Katarina Kosača”, pjesme i folklorno društvo Rakitno i Fra Petar Bakula, čiji su najmlađi članovi izvodili trusu, dodatno začinio i vilenjak Zvonko koji je bio uz Djeda Božićnjaka i darivao najmlađe.

Humanitarni karakter

Ova Manifestacija je humanitarnog karaktera, a prikupljeno je 1451 KM. Prikupljena sredstva donirat će se obiteljima kojima je to najpotrebnije u općini Posušje.

Sponzorima, koje ćemo naknadno objaviti, kao i svima onima koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji, kao i u humanitarnom dijelu ove Manifestacije, od srca zahvaljujemo!

Dio atmosfere može se vidjeti u galeriji fotografija.

 

OGLASI

Loading