Select Page

Durmišuši povijesni naslov!

Durmišuši povijesni naslov!

Hakleri Durmišuše pobjednici su Malonogometnog turnira mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje nakon što su u finalu uvjerljivo nadigrali ekipu Gornjih Jukića rezultatom 7:0.

Finalna utakmica odigrana je pred više od 2500 gledatelja, a navijači obje ekipe bile su primjer kako se bodre svoje momčadi. Sama utakmica nije polučila nikakvu rezultatsku neizvjesnost budući da su Durmišušani već na poluvremenu imali vodstvo od 5:0 te su utakmicu rutinski priveli kraju.

durmisusua mz 11

Ovo je Durmišuši prvi naslov pobjednika, nakon nekoliko izgubljenih finala i polufinala, dok je Jukićima ovo bio prvi nastup u samoj završnici.

Najboljim igračem turnira proglašen je Ivan Petric (Durmišuša), najboljim vratarem Ante Marić (Durmišuša), dok je najbolji strijelac bio Ivan Mandurić (Čitluk). Najboljima su nagrade podijelili načelnik općine Posušje Branko Bago, predsjednik OV-a Ivan Lončar, tajnik Športskog saveza općine Posušje Tomislav Bašić, predsjednik Športskog saveza Zvonimir Širić i novinar Pero Crnogorac.

durmisusua mz 7

Nakon završetka dodijele nagrada proslava je nastavljena u Gornjim Jukićima koji su zajedno s Durmišušom organizirali hranu i piće za sve posjetitelje turnira.

Dodajmo ovome da je  u utakmici za treće mjesto Gradac sa 3:1 bio bolji od Meljakuše.

durmisusua mz 10

Program su svojim nastupima uveličale posuške mažoretkinje i Hrvatski plesni klub Posušje.

Snimku utakmice Durmišuša – Gornji Jukići možete pogledati u petak u 21 sati na programu HTV Oscar C.

Posušje.net/Foto: Pogled.ba

OGLASI

Loading