Select Page

ENDURO UTRKA: Odlični nastupi vozača HAMK Posušje na prvenstvu BiH u Posušju

ENDURO UTRKA: Odlični nastupi vozača HAMK Posušje na prvenstvu BiH u Posušju

Podjelom nagrada najuspješnijima, u Posušju u organizaciji Hrvatskog automoto kluba “Posušje” uručene su nagrade najboljim klubovima i pojedincima u sklopu međunarodne utrke i Otvorenog Prvenstva Bosne i Hercegovine u Hard Enduru.

U najzahtjevnijoj klasi Hard Enduro expert najuspješniji je bio Dino Mileusnić iz MK Team Silber iz Otočca ispred svog kolege Ivana Kotvice. Treći je završio domaći vaozač Ante Bakula iz HAMK Posušje.

FB_IMG_1528641200233

U klasi Hard Enduro Light najbolji je bio član HAMK Posušje Marko Karačić. Treće mjesto pripalo je njegovom klupskom kolegi Renatu Šušnjaru, drugi je bio Dario Rezo iz AMK Uskoplje.

FB_IMG_1528618527985

U klasi Hard Enduro najbolji veteran u ukupnom poretku bio je Boško Rezo iz Uskoplja, drugo mjesto pripalo Vedranu Bagi iz HAMK Posušje, dok je treći završio Emil Kotvica iz Otočca.

FB_IMG_1528641533284

U ukupnom poretku klubova najuspješniji je bio HAMK Posušje, čiji su vozači osvojili pregršt bodova. Odmah iza po uspješnosti nalazi se AMK Uskoplje.

FB_IMG_1528618536584

Ovim putem organizatori zahvaljuju svim vozačima na sudjelovanju. Također zahvala onima, posebno sponzorima, koji su na bilo koji način podržali rad kluba te na taj način omogućili da se ovo natjecanje održi u Posušju. Posebna zahvala ide ljudima koji su sve ovo vrijeme radili na stazama te omogućili vozačima najbolje moguće uvjete za utrku.

FB_IMG_1528634780524

Podsjećamo da su dan prije odrađivani treninzi i kvalifikacije za današnju utrku te održan koncert Teške industrije. Ovogodišnja utrka održana je u sklopu manifestacije “Posuško lito” 2018. te na taj način obogatila ionako sadržajan program ove manifestacije.

Posušje.net

OGLASI

Loading