Select Page

Goražde do Prve lige uz “poguranac” sudaca

Goražde do Prve lige uz “poguranac” sudaca

Nogometaši HŠK Posušje poraženi su od Goražda rezultatom 1:0 u doigravanju za Prvu ligu FBiH.

Više od poraza, igrače je pogodilo sramotno suđenje koje ih je dočekalo u Goraždu.

U prvom dijelu nismo se nagledali prilika. U prvih pola sata igre oprezni su bili i jedni i drugi. Domaćin je imao loptu u posjedu dok su “plavo-bijeli” iza lopte branili svoja vrata. Vrijedno je izdvojiti jedino situaciju iz 44. minute kada Isaković iz blizine šutira preko gola Galića.

Galić je bio nemoćan u 58. minuti kada iz sumnjivo dosuđenog jedanesterca za vodstvo domaćih pogađa Marković. Naime, domaći igrač je pao kao “pokošen” iako u njegovoj blizini nije bilo nikoga, ali očigledno dovoljno glavnom sucu utakmice da pokaže na bijelu točku. Novi dvoboj Markovića i Galića vidjeli smo u 77. minuti u kojem kao pobjednik izlazi velikom obranom mladi posuški vratar.

Do kraja se rezultat nije mijenjao. Goražde je uz Novi Travnik, koji je slavio na domaćem terenu protiv Budućnosti 4:1, postalo novi prvoligaš.

Iako je nezahvalno pisati o suđenju moramo istaknuti vrlo loše, da ne kažemo sramotno suđenje današnje četvorke Poprženović, Tičić, Herceglija i Varupa koja je gotovo svaki duel svirala u korist domaćina, dok gostima nisu “dali” prijeći centar svirajući nepostojeće prekršaje i zaleđa.

Posušje.net

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading