Select Page

EURO: Francuzi do pobjede u posljednjim minutama protiv Albanije

EURO: Francuzi do pobjede u posljednjim minutama protiv Albanije

Rusija i Slovačka otvorile su drugo kolo francuskog Eura utakmicom u Lilleu. Slovaci, koji su u prvom kolu poraženi od Velšana imali su imperativ pozitivnog rezultata protiv Rusa koji su ostavili pozitivan dojam protiv Engleske remijem 1-1.

Završilo je pobjedom Slovaka 2-1, najviše zahvaljujući prekrasnom golu Mareka Hamšika iz prvog poluvremena.

Remi Švicaraca i Rumunja

Švicarska je odigrala 1:1 s Rumunjskom i došla na korak od plasmana u osminu finala Europskog prvenstva.

Za drugi krug joj je dovoljna pobjeda Francuske protiv Albanije. Rumunjska je povela u 19. minuti golom Bogdana Stancua s bijele točke, a konačan rezultat postavio je Admir Mehmedi u drugom poluvremenu.

Francuzi u posljednjim minutama došli do pobjede

Francuska se plasirala u osminu finala domaćeg Europskog prvenstva pobjedom nad Albanijom. Kao i u prvom kolu, Francuzi su do pobjede stigli u posljednjim minutama utakmice, pogocima Antoinea Griezmanna i sjajnog Dimitrija Payeta.

Albanija je odigrala jako dobru utakmicu i konačni rezultat 2:0 za Francusku nije realni pokazatelj stanja na terenu. Igrali su vrlo hrabro, Francuzima nisu dopuštali prigode, a u 53. su pogodili i stativu. No, u posljednjih pola sata Francuska je preuzela kontrolu, a čvrste Albance slomila je tek u posljednjim minutama utakmice.

sport.hr

OGLASI

Loading