Select Page

FOTO: 500 natjecatelja na Igrama bez granica

FOTO: 500 natjecatelja na Igrama bez granica

Jubilarne 10. Igre bez granica održane su ovoga vikenda u Posušju. Mnoštvo mladih i starijih prošlo je i ove godine kroz dvodnevni jedan od najposjećenijih događaja kulturno zabavne i športske manifestacije Posuško lito.

Sve je prošlo u redu i organizatori, općina Posušje su više nego zadovoljni. Ivanka Arapović Galić iz ureda za društvene djelatnosti općine Posušje za naš je radio kazala da je oko 500 natjecatelja sudjelovalo na ovom jubileju. „Mislim da bi bilo i više sudionika da nam kiša nije pokvarila održavanje igara na Trgu, zato smo morali drugi dan igara premjestiti u športsku dvoranu. No, mi smo ipak zadovoljni i brojem sudionika i činjenicom da smo zbog kiše igre morali organizirati na dva mjesta“, kazala je Arapović Galić.

14 disciplina bilo je na raspolaganju svim uzrastima, a bogate nagrade možda su i razlog zašto igre bez granica imaju svake godine jako veliki broj posjetitelja i sudionika. „Moramo se zahvaliti našim brojnim sponzorima bez kojih nikako ne bi bilo moguće nagraditi natjecatelje. Ove godine smo posebno zadovoljni jer smo prvog dana igara imali sladoled i sokić baš za svakog mališana. I zbog toga smo doista sretni, jer mi se čini da se zbog tog sladoleda i sokića svaki mališan osjetio kao da je pobijedio“, kazala je Arapović Galić. Dodaje da je osim sponzora u organizaciji sudjelovalo mnoštvo volontera, općinskih pripravnika i različitih javnih institucija koje možda ne vidimo, ali su svakako važan faktor u organizaciji.

Radioposusje.ba (foto: Facebook općina posušje)

OGLASI

Loading