Select Page

FOTO: Hollywoodski glamur u Posušju na 2. Koncertu filmske glazbe

FOTO: Hollywoodski glamur u Posušju na 2. Koncertu filmske glazbe

Iza nas je drugi po redu koncert filmske glazbe održan u organizaciji posuških glazbenika, Kućnog Benda Filmske Glazbe te njihovih gostiju koji su brojnoj posuškoj publici priredili još jednu nezaboravnu ljetnju večer pod zvijezdama.

Ljubitelji filma i dobre glazbe uživali su u nezaboravnom glazbeno-scenskom i multimedijalnom spektaklu na prekrasnoj lokaciji ispred zgrade Općine Posušje.

Na pozornici redom su se izvodile filmske teme i soundtrackovi na različitim instrumentima i aranžmanima.

Koncertu je prethodilo spuštanje iz zraka Ivana Ramljaka na binu, te izlazak ostalih članova benda na crveni tepih u maniri najvećih glazbenih zvijezda nakon čega je Kućni Bend otvorio koncert izvedbom Mission Impossible. Uz njihovu pratnju Jure i Iva su otpjevali “Time of my life”, poznati singl iz filma “Dirty Dancing”. Zatim su uslijedile glazbene suradnje sa solisticom Brigitom Baćak s kojom su izveli “The Lonely shepard”, Ivom Jukić – “Puštam sve” iz “Frozen”, Juricu Tolo pratili su kroz “Perfect day”, a svoj nastup s u završili izvedbom “Game of thrones”.

Posebno zanimljiv i upečatljiv nastup imali su Žulji, njih četvero s “Pretty woman”, te Petrovići koji su izveli “El condor pasa”. Nastupili su studenti Glazbene akademije u Mostaru koji su na sebi svojstven način dočarali temu iz Harry Pottera. Koncert je plesom obogatila Mašina plesna akademija čiji su članovi otplesali na “Pirate iz Kariba” i “Footloose”.

Nastupili su još Mirta Pekas i Karla Jukić koje su izvele “Titanic”, odnosno “Vatrene kočije”. Petar Grubišić je otpjevao “Jesen stiže Dunjo moja” iz filma “Duga mračna noć”. Ina Čamber i Mate Slišković na klaviru i violini odsvirali su “Braveheart for the love of a princess”, Rock akademija “Billie Jean”, Ivan Petrović i Gabrijel Miličević – “Elcancion del mariachi”, Jelena Bakula – Pianist, “Nocturno no…”, Maša Žulj i Mirko Ramljak – “Shalow” te Trio Penava – “Ring of fire”.

Na kraju koncerta, nakon što su se organizatori zahvalili svima onima koji su na bilo koji način pomogli u njegovoj organizaciji, hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac iz Širokog Brijega, Goran Bogdan se u ime publike zahvalio organizatorima na predivnoj večeri.

Koncert se mogao uživo pratiti putem radiovalova radiopostaje Posušje, a održao se u sklopu manifestacije “Posuško lito”.

Više fotografija pogledajte na facebok profilu “Posuškog lita”: POSUŠKO LITO

Posušje.net

OGLASI

Loading