Select Page

FOTO: Lovačka večer Lovačke udruge “Milan Mikulić-Bikan” Vir

FOTO: Lovačka večer Lovačke udruge “Milan Mikulić-Bikan” Vir

U svadbenom salonu “Viktorija” u Posušju na lovačkoj večeri okupilo se preko 400 lovaca, što domaćih, što iz susjednih lovačkih društava, te veliki broj lovaca iz susjedne Dalmacije.

Lovce je zabavljala grupa Mokarski tamburaši iz Širokog Brijega uz voditeljicu Mariju Budimir. Uz dobro lovačko druženje, večeru i piće podijelilo se dosta bogatih nagrada: 6 lovačkih pušaka, aparat za praćenje pasa (gps) i 98 ostalih vrijednih nagrada.

Uz pozdravni govor predsjednika L.U. Fidela Koštre i zahvalu svim sponzorima ove večere, obratio se i predsjednik Općonskog vijeća gosp. Ivan Lončar koji je poželio dobrodošlicu svim lovcima i gostima i obećao da će općina i dalje biti sponzor pri ovakvim prigodama.

Nakon gosp. Lončara obratili su se gosp. Slavko Marin , predsjednik Lovačkog saveza H-B, zatim gosp. Perica Jukić predsjednik Kinološkog saveza H-B.

Molitvu i blagoslov prije večere predvodio je don Ilija Drmić, župnik župe Vir. Ovoj svečanoj večeri prisustovao je i načelnik općine Posušje gdin. Branko Bago.

Predsjednik i ujedno domaćin ove nezaboravne večeri Fidel Koštro ODUŠEVIO SVE LOVCE I GOSTE otpjevavši nekoliko pjesama , čime je zadobio veliki pljesak svih prisutnih, te dobio epitet najveselijeg domaćina.

Posušje.net/Tekst: Fidel Koštro, fotografije foto “Nada”

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading