Select Page

FOTO: Na Blidinju održan 6. Međunarodni OFF ROAD RALLY

FOTO: Na Blidinju održan 6. Međunarodni OFF ROAD RALLY

Odlična organizacija, vrhunska posjeta, mnoštvo dobrih džipova i još boljih vozača…tim riječima mogli bismo opisati ovaj vikend na Blidinju.

Kao što smo najavljivali, ovaj vikend, u organizaciji Herceg Pro Team-a održano je šesto po redu off road natjecanje “Vinko Vukoja Lastvić”. Natjecalo se dva dana u tri kategorije, hard, soft i tourist. Dakako najzanimljivije natjecanje uz atraktivna vozila privuklo je natjecanje u kategoriji hard, a ništa manje atraktivno natjecanje nije bilo ni u soft kategoriji. Dobre i atraktivne utrke na kraju su začinili moto kroseri.

Cjelokupno natjecanje proteklo je bez ikakvih problema, a što je najvažnije bez ozljeda vozača, tek uz poneko oštećenje vozila. Poslije natjecateljskog dijela, druženje se nastavilo u restoranu Hajdučke vrleti uz dodjelu nagrada i priznanja najboljima. Kao što smo već istakli na početku, organizacija pod redateljskom palicom Marije Vukoje Lastvić bila je na vrhunskom nivou, a nama je bila čast da možemo i ove godine biti medijski pokrovitelj jednog ovakvog natjecanja.

Blidinje.net

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading