Select Page

[FOTO] Novinari iz pet zemalja jugoistočne Europe posjetili Posušje

[FOTO] Novinari iz pet zemalja jugoistočne Europe posjetili Posušje

U sklopu programa Voda koja život znači, za dvadesetak domaćih i inozemnih novinarskih ekipa iz pet zemalja regije protekla dva dana organiziran je posjet prirodnim i kulturnim znamenitostima na području općine Posušje.

Tako su obišli stećke i stari most na Ričini, vodopad na Žukovici,  tribistovsko i blidinjsko jezero, područje Parka prirode Blidinje kao i pogledali dvije muzejske postave one u sklopu Kuće molitve u Masnoj Luci i muzeju U kući oca mojega.

Također, obišli su i planinarski dom HPD-a Pločno u Masnoj Luci te se uvjerili u sinergiju funkcionalne gradnje i brige za zaštitom okoliša. Dok su svoje golferske vještine okušali na golf terenu Topala u Posušju.

Osim divljenja posuškim prirodnim ljepotama, gosti su, naravno uz dobro društvo i razgovor, uživali u tradicionalnim hercegovačkim jelima koja su im ponudili mnoštvo užitaka, a sve popraćeno uz zvuke gusala, dipala i gange.

Ovaj posjet imao je radni karakter, tako da su sve predstavljeno novinari i zabilježili te će se kroz članke i video priloge široj javnosti promovirati jedinstvene ljepote naše općine.

Radioposusje.ba

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading