Select Page

U tijeku rekonstrukcija sanitarnih čvorova u OŠ Ivana Mažuranića u Posušju

U tijeku rekonstrukcija sanitarnih čvorova u OŠ Ivana Mažuranića u Posušju

 

Ovih dana konačno su započeli prijeko potrebni radovi na potpunoj rekonstrukciji dotrajalih sanitarnih čvorova na dvije etaže posuške središnje osnovne škole. Završeni su grubi radovi na zidnim pregradama, vodovodnim i kanalizacijskim instalacijama, postavljaju se keramičke obloge, a potom će uslijediti i montaža potrebnog namještaja.

Ovo je ujedno prvi ozbiljniji zahvat na sanitarnom prostoru škole od njene izgradnje prije više od 30 godina. Radovi se izvode po projektnoj dokumentaciji koju je izradila Općina Posušje, a financira ih tvrtka Planet, što je ujedno i dobar primjer društveno odgovornog djelovanja u zajednici. Zahvati bi trebali uskoro biti gotovi, čime će se značajno doprinijeti poboljšanju uvjeta boravka učenika u ovoj osnovnoj školi.

Rekonstrukcija wc-a

U prilog poboljšanju uvjeta rada, navedimo još kako Općina Posušje također trenutno radi i na izradi projektne dokumentacije za obnavljanje svlačionica te također sanitarnog čvora male sportske dvorane kako bi se moglo pristupiti radovima i na ovom objektu.

opcina-posusje.ba

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading