Select Page

FOTO: Obilježeni Dani kruha OŠ Ivana Mažuranića Posušje

FOTO: Obilježeni Dani kruha OŠ Ivana Mažuranića Posušje

Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje tradicionalno se obilježavaju u mjesecu listopadu, a toplo vrijeme ovih dana bilo je naklonjeno onima koji su se odlučili obilježiti ovaj važan dan na otvorenom.

Stoga je danas na Trgu hrvatskih branitelja u Posušju vladalo uistinu veselo i svečano raspoloženje. Brojni učenici OŠ Ivana Mažuranića, dječica iz posuških vrtića, njihovi roditelji te mnogi drugi posjetitelji okupili su se kako bi posjetili manifestaciju „Dani kruha“ u organizaciji Osnovne škole Ivana Mažuranića Posušje. Službeni dio programa ove godine bio je obogaćen odlično uvježbanim pjesmama, plesovima i recitacijama naših mališana nakon čega su posjetitelji imali priliku obići brojne pomno uređene štandove te na njima probrati nešto od mnoštva proizvoda koje su pripremile marljive ruke.

Važno je napomenuti kako je ovaj događaj bio humanitarnoga karaktera, a sav prikupljeni prilog biti će utrošen za nabavku interaktivne pametne ploče te nabavku dodatnih udžbenika za kabinetsku nastavu. Ovaj događaj posjetio je i načelnik općine Posušje Branko Bago sa svojim suradnicima te podržao mališane u njihovome humanitarnim radu.

Općina Posušje

OGLASI

Loading