Select Page

FOTO: Održana završna svečanost u O.Š. Franice Dall’era Vir

FOTO: Održana završna svečanost u O.Š. Franice Dall’era Vir

U Osnovnoj školi Franice Dall’era u Viru jučer je održana završna svečanost u povodu završetka školske godine te Dana škole koja je proslavila svoj 112 rođendan.

U sklopu programa uručene su zahvalnice i priznanja učenicima koji su se posebno iskazali u svojim postignućima kroz ovu školsku godinu. Tri su osmaša ove godine zaslužila posebno priznanje. Titulom ponos generacije mogu se podičiti Tomislav Jažo i Anita Čamber, dok je učenicom generacije proglašena Valentina Čamber.

Od nagrada na županijskim i školskim natjecanjima izdvajamo 3. mjesto na županijskom natjecanju Dani hrvatskog jezika koje je osvojila Matea Galić za literarni rad „Moje čežnje i nemiri“, prvo mjesto ekipno na županijskim športskim igrama osvojila je ekipa u sastavu: Danijel Jažo, Lucijan Mikulić i Matea Galić, treće mjesto na županijskom natjecanju iz matematike za pete razrede osvojio je Ivan Čamber, dok je na natjecanju iz hrvatskog jezika pod nazivom KRASNOSLOV 1. mjesto osvojio Zvonimir Pandža za izvedbu pjesme „Zov hercegovine“ Miljenke Koštro.


Učenci, njihovi učitelji i gosti uživali su u dobro osmišljenom programu u kojem su se redale pjesme, recitacije, igrokazi pa i jedna reperska izvedba uz beat box. Podsjetimo da su učenici tijekom ove školske godine zasadili i vrt, u kojem je svaki razred dobio svoju parcelu.

Ispred Općine Posušje svečanosti je nazočila pomoćnica načelnika za opću upravu i društvene djelatnosti Ivanka Arapović Galić. Svim učenicima i djelatnicima škole želimo ugodne ljetne praznike.

opcina-posusje.ba

OGLASI

Loading