Select Page

FOTO: Nogometni veterani HŠK Posušje prvaci H.R.L.V.

FOTO: Nogometni veterani HŠK Posušje prvaci H.R.L.V.

Odigravanjem dvaju zaostalih nogometnih utakmica Hrvatske Regionalne Lige Veterana, završeno je natjecanje za sezonu 2015./16.

veterani 7

Novi prvak je ekipa veterana HŠK Posušja, koja je u posljednjoj utakmici na gostujućem terenu sa 2:1 pobjedila veterane NK Mladosti u Prološcu. Strijelac za Posušane bio je Hrvoje Erceg, a jedini zgoditak iz jedanaesterca za domaćine postigao je Ante Knezović – Zuba.

veterani 6

U drugoj zaostaloj utakmici NK Croatia iz Zmijavaca na domaćem terenu, pod svjetlima reflektora, pobijedila je – na radost Posušana – NK Tomislav s rezultatom 3:2. Ova utakmica bila je presudna za Posušje i Tomislav – jer je njen ishod direktno odlučivao o ovogodišnjem pobjedniku lige.

veterani 5

Zmijavčani su ovaj susret odigrali – može se slobodno reći, najbolje i najzrelije u svom dosadašnjem natjecanju u Ligi Veterana. U utakmici koja je do zadnje sekunde bila napeta i neizvjesna, ali nadasve fer i korektna s obje strane terena, viđen je lijep i dopadljiv nogomet u kojem su Zmijavčani pokazali više od igre, te su sa osvojena nova tri boda na ljestvici sezonu završili na trećem mjestu.

veterani 4

Ovogodišnje izdanje HRLV pokazalo je veliku zrelost i iznimnu kvalitetu veteranskog nogometa, te kao takvo postalo zanimljivo i drugim sredinama u regiji čiji su predstavnici izrazili želju za natjecanje u narednoj sezoni ove lige.

veterani 3

Osvajanjem ovog prvog mjesta, Veterani HŠK Posušja obogatili su još jednim pokalom bogatu riznicu posuških športskih odličja, a svečeno proglašenje i dodjela priznanja upriličiti će se sljedeći tjedan na stadionu Mokri Dolac u Posušju.

veterani 2

Konačna tebela HRLV za sezonu 2015/16

1. Hšk Posušje 36 bodova
2. Nk Tomislav 33
3. Nk Croatia 20
4. Nk Kamen 18
5. Nk Rakitno 18
6. Nk Imotski 17
7. Nk Grude 10
8. Nk Mladost 5

Posušje net. /M. Bešlić

OGLASI

Loading