Select Page

FOTO: Posušanin nastupio u kvizu “Potjera”

FOTO: Posušanin nastupio u kvizu “Potjera”

Večeras je u dinamičnom i napetom kvizu “Potjera”, koji se prikazuje na HRT-u, nastupio Vlado Knezović, rođeni Posušanin sa stalnom adresom u Župi dubrovačkoj.

U pojedinačnom vremenu u jednoj minuti odgovorio je točno na tri brzopotezna pitanja općeg znanja i osvojio 10.500 kuna.

IMG_20150304_183248

Ovaj ili veći iznos je morao obraniti u izravnom sučeljavanju s Lovcem, večeras je ta uloga pripala Morani Zibar, ali je, na iznenađenje svih u studiju, izabrao najniži iznos (3.500 kuna) što mu je dalo veću prednost pred Lovcem i što je Vlado iskoristio.

U završnoj potjeri su ostali svi natjecatelji, dakle njih četvero, koji su imali veliku priliku osvojiti cjelokupni iznos koji je bio nešto manji od 50.000 kuna, ali su na kraju ostalih “kratkih rukava”.

IMG_20150304_183148

Naime, u krugu finalista su ponudili osam točnih odgovora, a budući da se za svakog finalista dobiva po jedan korak prednosti pred Lovcem, Morana je morala u dvije minute odgovoriti na 12 točnih pitanja što je bez većih problema učinila te ovaj četverac poslala kući praznih ruku.

Posušje.net 

 

OGLASI

Loading