Select Page

FOTO: Sportska akademija na skijalištu “Risovac” – Blidinje

FOTO: Sportska akademija na skijalištu “Risovac” – Blidinje

U petak su polaznici Sportske akademije imali priliku boraviti na skijalištu u Parku prirode Blidinje. Samim dolaskom mladi sportaši nisu krili zadovoljstvom i s nestrpljenjem isčekivali svoj prvi spust niz snježnu padinu. Uz veliku angažiranost trenera i roditelja sve je prošlo u najboljem mogućem redu.

Preko 40 djece

Preko 40 djece prošlo je metodički postupak obuke za početnike koji žele naučiti svoje prve skijaške korake da bi se na kraju dana svi uspjeli samostalno skijati i uživati na snijegu.

10893461_10203958299269964_1204964954_n

Treneri nisu krili oduševljenje sposobnostima njihovih polaznika. Naglasili su koliko je važno djecu upoznavati sa svim sportovima pa tako i sa zimskim sportovima koji se u Hercegovini mogu itekako realizirati. U izjavi su kazali kako sami boravak u prirodi sa drugom djecom pridonosi njihovom zdravlju, psihosomatskom razvoju i socijalizaciji. Obećali su da na ovome neće stati nego će nastaviti organizirati ovakva i slična događanja za dobrobit mladih.

Uživali u gostoprimstvu

Osim trenera i voditelja, Tonija Ćorića i Hrvoje Vukoje, s djecom su boravili i svoja iskustva prenosili instruktori iz Ski-škole Zovko.

11076887_10203958307750176_2473742_n

Kako bi djeci taj dan ostao u lijepom sjećanju pobrinuli su se djelatnici restorana „Staza“ u kojem su djeca imala organiziran zajednički ručak i druženje.

Treneri iz Sportske akademije žele zahvaliti svima, a ponajviše roditeljima, koji su prepoznali njihov rad i trud za „sportskim obrazovanjem“ mladih. Također se žele zahvaliti Ski-školi Zovko, restoranu Staza i Ski & Nature park Blidinje.

Posušje.net

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading